Cricketers Excelsior’20 en Hermes DVS moeten aan de bak

Schiedam – Zowel voor de T20-strijd als voor de competitie wacht zowel  Excelsior’20 als Hermes-DVS een pittige uitdaging. De Thurledeploeg is nog puntloos op beide vlakkenen de bewoners van Harga willen de stijgende lijn vasthouden.

Het jeugdige Excelsior’20 speelt vrijdagavond om 17.30 uur tegen VOC. De Rotterdammers kampen met blessures en nauwelijks een aanvulling vanuit de jeugd. Een duel dus in Schiedam tussen twee ploegen die snakken naar een overwinning.
Op zaterdag ontvangt de landskampioen Dosti, ook een ploeg zonder punten. Tom Heggelman is dan terug van vakantie en hij kan zijn mannen misschien weer op de goede weg zetten. Sohail Bhatti is op ‘vakantie’ en heeft volgende week een gesprek met de van vakantie teruggekeerde captain.
Hoofdklasser Hermes-DVS treedt vrijdag aan tegen Topklasser Sparta. Een moeilijke opgave tegen de bovenin mee draaiende Topklasser. De lichtblauwhemden missen vrijdagavond de broertjes Olivier en Ralph Elenbaas, die op vakantie zijnj, en de met een hamstring tobbende Nicki Statha.

Op zondag is het de bedoeling dat dit drietal wel aantreedt tegen Quick Haag. Captain Sebastiaan Braat bestempelt het treffen met de degradant uit de Topklasse als ‘de ‘leukste wedstrijd van het jaar’ De thuisploeg hoopt te bewijzen dat zij dit weekend partij kan geven aan de op papier. sterkere teams.

Foto: Mischa Keemink
Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl