Cricketers Excelsior’20 zaterdag en zondag in actie

Na het treurspel bij Sparta 1888, dat de Schiedammers onterecht slecht één punt opleverde, wacht zaterdag ACC uit en zondag Punjab thuis. Punjab had voor Hemelvaatsdag in verband met het suikerfeest, uitstel gevraagd en ook gekregen.
Tegen ACC mag een overwinning worden ingeschat. ,,ACC is één van de mindere tegenstanders,” voorziet inval-captain Joost Kroesen, ,,en gezien onze kwaliteit moeten we winnen. Wel moeten we oppassen omdat je daar op een matje speelt en het daar nu helemaal sfeerloos zal zijn. Tom Heggelman zal waarschijnlijk dit weekend niet spelen door zijn hamstringblessure.”
Zondag tegen Punjab speel je tegen één van de kanshebbers voor de titel. Vooral battend zijn ze sterk met Myburgh en de Zulfiquartjes. In hun aanval kom je Sohail Bhatti tegen, een bowler die de afgelopen jaren voor ons speelde.”
De vraag is of Lorenzo Ingram met zijn bat de vorm al heeft en of Tristan Stubbs zijn performance tegen VCC zo foutloos kan voortzetten. En of het openingspaar Tim Etman en Roel Verhagen een fundament kan leggen voor een winnend totaal. Of de aanval zonder sterkhouder en captain Tom Heggelman overeind blijft. Dit weekend zijn toeschouwers nog steeds niet toegestaan. De trouwe aanhang van de landskampioen staat werkelijk te trappelen om weer ‘along the boundary’ de verrichtingen te volgen van de cricketende trots.
Foto: Mischa Keemink

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl