CWO verlengt met technische staf

Een groot deel van de technische staf van de zaterdagselectie zal ook volgend seizoen actief zijn voor CWO. Het contract van hoofdtrainer Jeff Stans, die nog voor één seizoen vast lag, is opengebroken en met een jaar verlengd. Jeff zal dus de komende twee seizoenen eindverantwoordelijke zijn aan ’t Trimpad. Igor Markovic (assistent 1e elftal) en Chris Latupeirissa (trainer 2e elftal hebben beiden een jaar bijgetekend.

,,Ik ben een blij mens”, zegt Jeff, die enthousiast is over de huidige ontwikkelingen binnen CWO. ,,De club spreekt op deze manier veel vertrouwen uit in de staf, en dit is een grote blijk van waardering richting het aankomende seizoen.” Zowel de faciliteiten binnen de club als het niveau van de spelersgroep stemt de hoofdtrainer tot grote tevredenheid. ,,In het doorselecteren hebben we naast kwaliteit ook gekeken naar de andere zaken. De nieuwe jongens liggen goed in de groep en hebben binding met de club. Dat vinden wij heel belangrijk.” Wat ook belangrijk is, is het feit dat Igor Jeff komend jaar wederom zal assisteren. ,,Samen praten ze heel veel over bijvoorbeeld het voorbereiden van trainingen, en ze kennen elkaar door en door”, zegt technisch coördinator Gert-Jan Pleijsier. Bovendien is deze functie de ideale aanvulling op de trainerscursus die Igor momenteel volgt.

Chris Latupeirissa is al jaren een bekend gezicht aan ’t Trimpad, en begint straks alweer aan het vierde achtereenvolgende seizoen als trainer van het tweede elftal. ,,Binnen het team is de afgelopen jaren een ontzettend hechte groep ontstaan. Het fundament ligt er en de chemie met de spelers is er nog steeds.” Chris heeft daarom hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen. ,,Ik verwacht dat we mee kunnen strijden voor promotie.”

Gert-Jan is maar wat blij dat het merendeel van de staf intact blijft. Over de huidige samenwerking is hij dan ook zeer te spreken. ,,We hebben een goede staf, en daarom wilden we als club heel graag met iedereen verlengen”. Zo zullen ook Henk Vlielander (verzorger), Klaas Bot (elftalleider) en Ricardo Veldhoen (grensrechter) de club trouw blijven. Erik Plank en Berry Sala, beiden assistenten van het tweede elftal, zullen er volgend jaar ook weer bij zijn. Neem daarbij de komst van keepertrainer Tobias Duifhuijsen. ,,Tobias neemt en bak aan ervaring mee, en is bovendien iemand met een CWO verleden”. Hij komt over van stadsgenoot Deltasport. ,,Al met al zijn we klaar voor het nieuwe seizoen”, zo besluit Gert-Jan.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl