CWO versterkt zich met drietal

CWO heeft zich weten te versterken met Rafi Mouhssen (Zwaluwen), Ethem Arslan (Smitshoek), en Sharley Hanley (Excelsior Maasluis). Rafi speelt centraal achterin, Ethem is een middenvelder met scorend vermogen, terwijl Sharley een klassieke buitenspeler is.

Rafi, 20 jaar oud, is een centrale verdediger die heel zijn leven aan de Zwaluwenlaan zijn wedstrijden voetbalde. Naast dat er gewonnen wordt, vindt Rafi het ook belangrijk dat zijn team verzorgd voetbal speelt. ,,We gaan mooi voetbal spelen volgend jaar, daar ben ik van overtuigd. CWO staat daar om bekend en datzelfde geldt voor de nieuwe trainer, waar ik een heel fijn gesprek mee heb gehad.”

Ook Ethem is 20 jaar oud, en begon zijn carrière bij Smitshoek, waar hij eigenlijk nooit meer vertrok. Tot deze zomer dus, nu het zijn geluk komt beproeven in de hoofdmacht van trainer Jeffrey van Dijk. ,,Alles is gewoon heel goed geregeld bij CWO. Een prachtig complex met hele prettige randvoorwaarden. Dat heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn keuze voor CWO. Ik verwacht een goeie sfeer binnen het team, met als klap op de vuurpijl een kampioensfeest van de zomer.”

Shardley is 19 jaar oud, en komt over van Excelsior Maasluis. Eerder speelde hij één jaartje bij Jodan Boys, en 6 seizoenen bij vv Spirit. Shardley is een buitenspeler die op beide flanken uit de voeten kan. ,,Nadat duidelijk was dat ik Excelsior Maasluis deze zomer zou gaan verlaten waren meerdere clubs in mij geïnteresseerd. Uiteindelijk hoefde ik niet lang na te denken om voor CWO te kiezen, omdat ik hier een fijn gesprek heb gehad, en al eerder heb samengewerkt met de trainer. Ik hoop mij hier goed te kunnen ontwikkelen en belangrijk te zijn voor het team.”


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl