oud svv

SCHIEDAM – SVV heeft het tweede divisie project op een waardige manier afgesloten. Het elftal, met daarin oud-coryfeen van de rood-groene brigade, won in het eigen Harga stradion voor zo’n 200 toeschouwers na een 0-1 ruststand uiteindelijk met 2-1 van de veteranen van KethelSpaland.
De wedstrijd was ingelast omdat het tweede divisie project door ongeregeldheden op de eerste speeldag in Haarlem werd afgelast.
Na een rustige eerste helft  kwam de ploeg van het trainersduo Schinkel/Hazenbroek net na rust op gelijke hoogte. Na goed voorbereidend werk van Mischa Keemink was het Marcel van der Ven die de bal op een presenteerblaadje kreeg en ks doelman Jeffrey Welbie met een geplaatste schuiver kansloos liet. Enkele ogenblikken eerder was het Marcel van Hattem die een makkelijk gegeven strafschop naar eigen zeggen bewust overschoot.
Het moment van de avond kwam op naam van Ed Ridderhof. De ex-prof verzilverde een versierde vrije trap door Robbert van Gestel – die met zijn rug naar de goal weer een ware plaag was voor de  verdediging – door de bal op een prachtige manier in de kruising te schieten.
Gezien de overwelige intresse van spelers, begeleiding en supporters wordt er nu verder bekeken om het oud-SVV elftal in ere te houden. Op welke manier dat gaat gebeuren zal de komende periode onderzocht worden.

[slideshow_deploy id=’3595′]

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl