Wij gaan gewoon verder…. en wel met Frans Struis

fs fs2 fs3

Zoals bij jullie inmiddels bekend, is de tweede divisie helaas niet geworden wat we er allemaal van gehoopt hadden. Toch zal deze pagina blijven bestaan en zullen wij zo nu en dan berichten plaatsen uit de “goede oude” tijd met  voornamelijk jaren 70- 80 foto’s, artikelens, quizvragen, opstellingen e.d.

Vandaag is de aftrap voor een zeer bekend gezicht voor de paniniplaatjes verzamelaar. Het betreft Frans Struis. Deze middenvelder, die met enige regelmaat een gele kaart ontving, speelde die bijna heel zijn carriere speelde bij Excelsior (op enkel jaren Dordrecht na). Hij begon in de jeugd van Feyenoord en speelde daar nog samen met Jan Boskamp en Ruud Geels. Helaas kwam hij nooit in actie voor het eerste van Feyenoord, waardoor hij vertrok naar DFC in Dordrecht. Daar werd de van origine rechtsbuiten een echte(bikkelharde) middenvelder. Na enkele jaren DFC, werd hij door Excelsior Rotterdam binnengehaald, waar de besnorde middenvelder meer dan 10 jaar in het eerste speelde.

Na zijn voetbalcarriere was Frans Struis nog enige tijd assistent trainer bij Dordrecht ’90 en was hij hoofdtrainer van de amateurverenigingen RCD en DFC in Dordrecht. Tegenwoordig is Frans Struis verkoper bij en verfgroothandel.

 

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’3595′]

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com