Deltasport kan geen vuist maken tegen RVVH

VLAARDINGEN – Deltasport heeft zaterdagmiddag de degradatiekraker tegen RVVH in de eerste klasse C niet weten te winnen. De ploeg van hoofdtrainer Ton Pattinama verloor met 1-2 van de Ridderkerkse Voetbalvereniging Hercules. 

De uitclub was in het eerste bedrijf de sterkste ploeg. Deltasport kwam nauwelijks aan voetballen toe. Het mocht dan ook geen verassing zijn dat de bezoekers, die twaalfde staan op de ranglijst, met 0-2 de kleedkamer in gingen om te rusten. In de tweede helft speelde Deltasport volwassener en kreeg het meer ruimte om kansen te creëren. Via een schot van aanvaller Marruchen Zimmerman werd het al redelijk snel in de tweede helft 1-2. Het vertrouwen kwam terug bij de Vlaardingers. Invaller Derk-Jan Dupon leek Deltasport een kwartier voor tijd op gelijke hoogte te schieten, maar zijn inzet ging er wel in. Maar werd afgekeurd wegens buitenspel.

Het lukte Deltasport daarna niet meer om op gelijke hoogte te komen. Zo eindigde het duel in 1-2. Daardoor lijkt Deltasport af te stevenen op nacompetitievoetbal.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl