Dirk Kuyt bezorgd CWO een topavond

Donderdag 16 mei was het dan zover, niet alleen de leden van st. Businessclub CWO en andere genodigden, maar ook de jeugd van sv CWO kreeg de kans om Dirk Kuyt te ontmoeten.

Het werd een topavond aan het Trimpad in Vlaardingen, welke begon met borrel en geheel verzorgd buffet voor de ruim 60 leden van st. Businessclub CWO. Bij aankomst van de oud spits van onder meer Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe SK en uiteraard het Nederlands elftal kreeg de CWO-jeugd de kans om met hem op de foto te gaan en hem om tips en trucs te vragen. Het zorgde voor heel veel blije gezichten van niet alleen de kinderen, maar ook zeker van de vele meegekomen ouders.

Hierna was het de beurt aan, de inmiddels vaste presentator van de sponsoravonden georganiseerd door st. Businessclub CWO, Jan Dirk Stouten. Waarbij eerst werd gesproken met Jeroen Onderdelinden, voorzitter van st. Businessclub CWO en Rob van Leemput, teamcaptain van het RopaRun team van Feyenoord. Hierbij werd onder meer stil gestaan bij het ontstaan van deze avond, welke immers mede werd mogelijk gemaakt door een donatie aan het RopaRun Team van Feyenoord. Hierna maakte Jeroen en Rob plaats voor de hoofdgast van deze avond, Dirk Kuyt.
Dirk Kuyt werd, onder toeziend oog van het ruim de 200 aanwezige gasten het “hemd van het lijf” gevraagd. Iets wat resulteerden in prachtige anekdotes en kleedkamer verhalen uit de prachtige carrière van de oud top spits.

De avond werd afgesloten met de gebruikelijke loterij en veiling waarbij dit jaar ook een deel van de opbrengst naar het fantastische doel van de RopaRun is gegaan. Dit leverde weer een supermooi resultaat op.

Het bestuur van st. Businessclub CWO, organisator van deze avond, kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde avond en dankt niet alleen Jan Dirk Stouten en Dirk Kuyt, maar ook zeker alle vrijwilligers welke deze avond hebben geholpen!

Volgende keer ook aanwezig zijn of meer informatie over de leukste Businessclub van Vlaardingen?
Stuur een email naar businessclub@svcwo.nl of kijk op www.businessclubcwo.nl

Foto: Klaas Bloem


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl