JJ’s Lunch & Catering wederom schot in de roos voor Ton en Ruud

Wie kent ze niet? Ton en Ruud. Nadat het olijke tweetal de afgelopen periode café Pleinzicht in Schiedam-Oost in rap tempo uitbouwde tot een van de hotspots van de Jeneverstad is het volgende project alweer gestart.

Met dezelfde passie en enthousi-asme die de heren kenmerkt is JJ’s Lunch & Catering hard op weg om een begrip te worden in de Schiedamse binnenstad en ver daarbuiten.

“Kwaliteit met een gulle glimlach,” zo omschrijft Ruud van Noordennen het gevoel dat JJ’s moet uitstralen. “Mensen kunnen hier terecht voor een lekker bakje kwaliteitskoffie maar ook voor een uitgebreide lunchkaart, zoals een clubsandwich, lekkere soep en de inmiddels befaamde eigengemaakte ballen gehakt die wij aanbieden. Altijd met dezelfde laagdrempelige gastvrijheid en gezelligheid.”

Ode aan de Moeders
De naam JJ’s komt niet uit de lucht vallen. “Het is een knipoog naar onze overleden moeders Joke en Jo.  Die hielden ook van gezellig een bakje koffie drinken en lekker eten. Op deze manier zijn ze elke dag een beetje bij ons.”

Het tweetal ziet samen met hun enthousiaste team veel oud pasagebezoekers weer terugkeren. “Mensen hebben het waarschijnlijk gemist en vertellen ons dat ze blij zijn dat ze weer een bakje  kunnen komen doen. Ook de winkeliers vertellen ons dat sinds wij er zitten er aanzienlijk meer bezoekers zijn. Dat is natuurlijk moeilijk te meten maar wij vinden het geweldig om op deze manier aan de levendigheid van de binnenstad mee te werken.”

High tea en Catering
Uiteraard zit het tweetal niet stil en staat de volgende stip alweer op de horizon. “We willen steeds meer gaan uitbreiden. We gaan binnenkort bijvoorbeeld ook high tea aanbieden. Daarnaast kunnen onze gerechten ook worden meegenomen en worden besteld via onze website. Zelfs een hele catering is mogelijk. Nee stil zitten is niet ons ding haha.”

Foto: JJ’s Lunch & Catering

Dit is een artikel uit de nieuwe waterwegsport.nl magazine ! Pik hem op bij je sportvereniging of lees hem online.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl