DVO’32 haalt keihard uit tegen Rijnmond HS

VLAARDINGEN – DVO’32 is met een goed gevoel uit de winterstop gekomen. De Vlaardingers lieten Rijnmond Hoogvliet Sport alle hoeken van het veld zien. De equipe van Ben Hoogwerf won uiteindelijk met 5-0. Colin Pleijsier (2x), Floris Keizerwaard (2x) en Atakan Karacoscun wisten te scoren voor de Vlaardingers.

Na een rustig 1e kwartier nam DVO’32 het initiatief wat resulteerde in de 1-0 door Colin Pleijsier uit een strafschop nadat RHS nummer 4 Django Binder Floris Keizerwaard binnen de beruchte lijnen ten val bracht. DVO drukte door en een prima assist van de hard werkende Nico Huijer op Floris Keizerwaard die met een Dennis Bergkampje de Rijnmond Hoogvliet Sport verdediger kansloos liet om vervolgens mooi af te ronden betekende de 2-0.

DVO zat in een zetel, zeker nadat een flinke misser achterin bij de gasten door Colin Pleijsier tot 3-0 werd gebombardeerd. Dit was tevens de ruststand. Na de thee was het balbezit voor Rijnmond Hoogvliet Sport maar de gasten wisten de Vlaardingse ploeg niet echt te verontrusten al hadden de Hoogvlieters wel recht op een penalty toen DVO’s keeper Ruben Verboon te laat was bij het uitkomen en de aanvaller vloerde. De overigens prima leidende scheidsrechter Marcel van Ekelenburg zag er echter niets in wat op zijn minst betwistbaar was. DVO’32 kreeg met een aanvallende opponent natuurlijk de ruimte maar Nico Huijer strande op keeper Arjan Jongerius en Tim Kievit raakte de paal zodat het 3-0 bleef. In de slotfase wisten de gastheren de score nog tot een eclatante 5-0 op te voeren door een mooie stift van de man of the match Floris Keizerwaard, uit een assist van Tim Kievit, en uit een corner kopte Atakan Karacoskun het sluitstuk binnen.  5-0,  voorwaar een prima begin van 2020 waarmee DVO’32  de 2e seizoenshelft goed is begonnen. Volgende week treffen de mannen van oefenmeester Ben Hoogwerf in Oostvoorne OVV en zijn er weer 3punten te verdienen.

Zaterdag 18 Januari 2020  aanvang 14.30 uur   DVO’32-Rijnmond Hoogvliet Sport 5-0 (3-0)

Scheidsrechter Marcel van Ekelenburg

Scoreverloop: 25e 1-0 Colin Pleijsier (strafschop), 31e 2-0 Floris Keizerwaard, 38e 3-0 Colin Pleijsier, 80e 4-0 Floris Keizerwaard, 88e 5-0 Atakan Karacoskun.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon , Frank Boer, Atakan Karacoskun (c.), Pieter van der Veen, Achraf Bouchrit, Nick Rutten, Ruud Durinck (61e Wesley de Heij ), Robin den Breems , Floris Keizerwaard, Colin Pleijsier (55e Tim Kievit), Nico Huijer (70e Walter Zomervrucht).


 

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl