Excelsior Maassluis in slotfase langs tegen FC Volendam

Maassluis – Excelsior Maassluis heeft vlak voor tijd drie verdiende punten gepakt tegen laagvlieger Jong FC Volendam. In Maassluis werd er met 3-2 gewonnen. De wedstrijd was nog geen vijf minuten bezig toen Ben Sallam met een vrije trap Jong FC Volendam op 0-1 schoot.

Een strafschop in de zestiende minuut bracht Excelsior Maassluis terug in de wedstrijd. Vincent van den Berg wist wel raad met dit buitenkansje. Excelsior Maassluis kon niet lang genieten van de gelijke stand. In de 23ste minuut wist Victor van Montfort Jong FC Volendam weer op voorsprong te schieten. In de 41ste minuut kreeg Excelsior Maassluis wederom een strafschop. Vincent van den Berg stond opnieuw achter de bal maar dit maal kwam keeper Lauwers van Jong FC Volendam als winnaar uit de strijd.

In de tweede helft kreeg Excelsior Maassluis een handvol kansen om het doel te vinden. Uiteindelijk moest de ploeg van trainer Dogan Corneille tot de 83ste minuut wachten voordat Vincent van den Berg met zijn tweede van de middag Excelsior Maassluis op gelijke hoogte bracht. Vlak voor tijd wist Charraoui de verdiende 3-2 achter keeper Lauwers te werken en de drie punten in Maassluis te houden.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl