DVO’32 pakt drie punten tegen middenmoter OVV

OOSTVOORNE – DVO’32 heeft in Oostvoorne met 0-3 gewonnen van nummer 7 OVV. De ploeg van hoofdtrainer Ben Hoogwerf kwam voor de rust op een 0-1 voorsprong uit een strafschop. Collin Pleijsier was trefzeker. Na de pauze scoorde Frank Boer de 0-2. Robin den Breems maakte aan alle onzekerheid een einde. In Oostvoorne werd het 0-3.

Op een hobbelig veld bleek goed voetbal welhaast onmogelijk. Het combinatiespel van de Vlaardingers kwam voor de thee dan ook niet tot zijn recht, verder dan een schot van Floris Keizerwaard wat de OVV keeper pareerde kwam men niet. Ook de thuisploeg wist niet in de buurt van DVO keeper Ruben Verboon te komen zodat 0-0 een logische ruststand was geweest ware het niet dat vlak voor rust er wel een Vlaardingse aanval uit de beentjes kwam. Floris Keizerwaard werd door de keeper van de thuisploeg die te laat was gevloerd wat DVO’32 een strafschop opleverde. Colin Pleijsier voltrok het vonnis. 0-1.

Dat was lekker thee drinken. In het 2e bedrijf was DVO’32 wel de betere, de equipe van trainer Ben Hoogwerf had simpelweg meer kwaliteit dan OVV, en een mooie aanval met een goede één twee tussen Robin den Breems en de opgestoomde Frank Boer betekende de 0-2. OVV kreeg welgeteld 1 grote kans maar de goede aanval besloten met een schot vanaf 11 meter vond keeper Ruben Verboon op zijn post zodat het 0-2 bleef. Robin den Breems werd nog weggestuurd maar in de 1 op 1 was de OVV sluitpost de baas, de 0-3 kwam er echter toch want diezelfde Robin den Breems kopte een voorzet van Tim Kievit mooi tegen het net zodat DVO’32 wederom 3 punten aan het totaal toe kan voegen.

De overwinning vandaag was verdiend dat mag gezegd worden. Volgende week wacht een thuiswedstrijd met de regionale derby tegen het Maassluisse VDL. De Vlaardingers staan nu vierde in de derde klasse D.

De feiten:
Scheidsrechter Herwin van der Maat

Zaterdag 25 Januari 2020 aanvang 14.30 uur   OVV- DVO’32 0-3 (0-1)

Scoreverloop:44e 0-1 Colin Pleijsier, 70e 0-2 Frank Boer, 80e 0-3 Robin den Breems.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Achraf Bouchrit, Atakan Karacoskun (c.), Frank Boer, Pieter van der Veen, Wesley de Heij , Ruud Durinck, Robin den Breems,  Floris Keizerwaard (62e Tim Kievit), Nico Huijer (78e Nick Rutten), Colin Pleijsier (70e Walter Zomervrucht).

De Vlaardingers staan nu vierde in de derde klasse D.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl