Victoria’04 wint ‘Waterwegderby’ van Hermes DVS

VLAARDINGEN – Victoria’04 heeft zaterdagmiddag eenvoudig gewonnen van ‘buurman’ Hermes DVS. De ploeg van hoofdtrainer Warry van Wattum won met ruim verschil: 5-2.

Michael Blok en Nailey Girigorie scoorden voor de pauze. Miquel Asmus, Remon van Prooijen en Roy Meerten scoorden na rust voor de broekpolderclub, die nog altijd aan de leiding gaat in de de vierde klasse F.

De formatie van René Noort kwam goed uit de startblokken. Na 10 minuten zorgt Koen Pijpers voor de verrassende 0-1 door uit een klutsbal te scoren.
Binnen 5 minuten had de thuisploeg de schade alweer hersteld. Door twee fouten in de Hermes-verdediging kwamen de Vlaardingers op 2-1. De 1e helft had Victoria ’04 verder het initiatief, maar er werd voor rust niet meer gescoord.
De 2e helft was Hermes gelijkwaardiger aan de koploper en kwam zelfs weer op gelijke hoogte door wederom een goal van Koen Pijpers, 2-2. Halverwege de 2e helft kwamen de gastheren weer op een 3-2 voorsprong. Hermes was strijdvaardig, maar de creativiteit ontbrak om terug in de wedstrijd te komen. In blessuretijd liep Victoria nog uit naar 5-2.

 

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl