DVO’32 verslikt zich in hekkensluiter Excelsior Rotterdam (av)

ROTTERDAM – DVO’32 heeft zich zaterdagmiddag verslikt in hekkensluiter Excelsior Rotterdam. De thuisclub, die voor aanvang van deze speelronde nog maar vijf punten bij elkaar wist te sprokkelen, was uiteindelijk met 3-2 te sterk voor het team van hoofdtrainer Ben Hoogwerf.

De gastheren kwamen na twaalf minuten spelen voor de eerste keer op voorsprong. Na een slippertje achterin wist de aanvaller van de Rotterdammers het openingsdoelpunt te scoren, 1-0. DVO’32 vocht zich vrij snel terug in de wedstrijd. Uit een hoekschop van Diego Remondo Gomez was het Jelle Blankesteijn die raak kopte, 1-1. Beide ploegen hadden last van de slechte weersomstandigheden, maar de thuisploeg profiteerde hier wel van. Na een rare scrimmage voor het doel van keeper Ruben Verboon werd het ineens 2-1. Atakan Karacoskun zorgde even later vanaf elf meter voor de gelijkmaker.

In de slotfase probeerde het team van hoofdtrainer Hoogwerf koste wat het kost de drie punten mee naar Vlaardingen te nemen, maar DVO’32 had het geluk niet aan de zijde. Uit een counter scoorden de gastheren vlak voor de tijd de bevrijdende 3-2. Dit was tevens de einduitslag.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl