DVO’32 wint van Lekkerkerk in roodgekleurd duel

LEKKERKERK – DVO’32 nam het zaterdagmiddag op tegen de nummer elf van de competitie, Lekkerkerk. De Vlaardingers hadden weinig moeite met de laagvlieger, maar verzuimden af en toe de score verder uit te bouwen. In Lekkerkerk eindigde het duel in 0-3.

De ploeg van de Marathonweg begon goed aan het duel en stond na veertien minuten spelen al met 0-1 voor door een doelpunt van Nico Huijer. Uit een voorzet van Tim Kievit frommelde hij de bal in het net. DVO’32 was de betere ploeg, maar verzuimde de score verder uit te bouwen. Vlak voor rust vielen er twee rode kaarten. Een incident langs de zijlijn tussen DVO’32-verdediger Nick Rutten en een speler van Lekkerkerk werd door de scheidsrechter bestraft met twee rode kaarten. De hoofdrolspelers van het incident werden van het speelveld gestuurd, waardoor beide ploegen verder moesten met een man minder.

In de tweede helft bouwden de bezoekers de voorsprong alsnog uit naar 0-2. Na een matige eerste fase van de tweede helft verdubbelde smaakmaker Tim Kievit op aangeven van Floris Keizerswaard in de zeventigste minuut de score. Daarna was er weinig meer aan de hand voor de Vlaardingers. De overwinning was veiliggesteld en werd ook niet meer weggegeven. Een paar minuten voor het laatste fluitsignaal werd het nog 0-3. De in vorm verkerende Tim Kievit schoot de bal tegen de touwen. Daardoor eindigde de wedstrijd in 0-3.

 

Foto: Ruben Zegers


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl