Voorbeschouwing: Sparta speelt topper tegen ‘Eagles’

ROTTERDAM – Sparta Rotterdam treedt zondagmiddag aan tegen Go Ahead Eagles. De nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie treft daarmee de grootste concurrent om een plek in de top-3. De ploeg van hoofdtrainer John Stegeman bekleedt op dit moment namelijk de vierde positie en staat twee punten achter op de Kasteelheren.

De Rotterdammers hopen de goede lijn van afgelopen week door de te kunnen zetten. In Dordrecht won de ploeg van hoofdtrainer Henk Fraser haar eerste wedstrijd van het kalenderjaar met 4-1 van de plaatselijke FC. De titel is mijlenver uitzicht voor de Spangenaren, maar desondanks heeft hoofdtrainer Henk Fraser goede hoop dat zijn team zich zondagmiddag van zijn beste kant laat zien.

Sparta komt tijdens dit duel een aantal goede bekenden tegen. Bij de club uit Deventer staan tegenwoordig namelijk Paco van Moorsel, Pieter Langedijk, Istvan Bakx en Jeroen Veldmate onder contract. Deze spelers hebben allemaal een verleden op het Kasteel. Bart Vriends is zondag de enige Spartaan die een verleden heeft bij de tegenstander.

Het is nog maar de vraag of de centrumverdediger kan aantreden tegen de club waar hij drieënhalf seizoen speelde. Hoofdtrainer Henk Fraser liet namelijk doorschemeren dat de sterkhouder kampt met een blessure. Ook Ragnar Ache zal er hoogstwaarschijnlijk niet bij zijn. Hij maakte vorige week tegen FC Dordrecht zijn rentree na maanden blessureleed, maar was afgelopen week ziek.

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl