Eerste verlies voor SV&HV Schiedam

 

Schiedam – De honkballers van SV&HV Schiedam hebben gisterenmiddag, na 4 overwinningen op rij, voor het eerst moeten buigen voor een tegenstander. Het sterk spelende Blue Lions uit Tilburg versloeg de formatie van coach Gershwin Hernandez met 3-6.

In de 1e inning kwam Schiedam op een 1-0 voorsprong. Dario Spruit Bleeker sloeg een double, kwam door eenklap van Sander Bol op het 3e honk en scoorde vervolgens door een fout in de Tilburgse verdediging.  Een inning later kwam Blue Lions op gelijke hoogte d.m.v. een homerun.

Pas in de 5e inning wist Blue Lions het tweede punt te scoren op de opnieuw goed gooiende Schiedamse pitcher Rick v.d. Post. Maar daarna liepen de Tilburgerslangzaam uit naar een voorsprong van 1-6. In de laatste inning konden Rodrinov Faries (op het honk gekomen door een hit) en Roeland Offermans (4 wijd) nog tegenscoren op een honkslag van Roland van Ee, waardoor de eindstand van 3-6 werd bereikt.

De Schiedammers produceerden slechts 6 honkslagen, te weinig om het Blue Lions moeilijk te maken. Maar ondanks de nederlaag voert SV&HV Schiedam de ranglijst in de 1e klasse B nog steeds aan, gevolgd door Jeka en Blue Lions.

A.s. donderdag speelt Schiedam de uitwedstrijd tegen Ridderkerk Rowdies. Aanvang 14.30 uur in Sportpark Oosterpark te Ridderkerk.

Foto: Judith Droog

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com