Excelsior langs Almere City in doelpuntrijk duel

ROTTERDAM – Excelsior Rotterdam heeft in het thuisduel tegen Almere City goede zaken gedaan in de top van de Keukenkampioen divisie. De ploeg van trainer Riccardo Monitz leek op weg naar een soevereine zege, maar kreeg het in de slotfase toch nog even lastig: 4-2.

In de eerste helft leek het duel totaal niet doelpuntrijk te gaan worden. Beide ploegen creëerden niet bijster veel kansen, met als gevolg dat er een logische 0-0 op het scorebord stond. Pas in de tweede helft leken beide ploegen het vizier wel op scherp hebben staan. Excelsior kwam binnen een aantal minuten op een ruime voorsprong na doelpunten van Vloet en Zwarts en leek zo op weg naar een gemakkelijke overwinning.

Toch vocht Almere City zich terug in de wedstrijd. Spits Harrison schoot ruim 10 minuten na de 2-0 het eerste doelpunt van de bezoekers binnen, nadat Vossebelt eerder al een strafschop had gemist. Ondanks het veranderde spelbeeld wist Excelsior de marge toch weer uit te breiden tot 2 doelpunten. Wederom was het Rai Vloet die afrondde. Opnieuw leek Almere City terug in de wedstrijd te komen na een goal van Ahannach, maar dit was gerekend buiten invaller Meijer, die in de slotfase de 4-2 op de borden bracht.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl