Excelsior M opent met oefenzege op Noordwijk

NOORDWIJK – Excelsior Maassluis is de voorbereiding op het seizoen 2018/2019 goed begonnen. Op bezoek bij VV Noordwijk won de ploeg van de debuterende oefenmeester Dogan Corneille haar eerste oefenwedstrijd met 2-3.  

Excelsior Maassluis, dat op sportpark Duinwetering aantrad met een aantal nieuwe gezichten, keek al na 13 minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Maar een paar minuten voor rust was het Marouane Afaker, die deze zomer Excelsior Rotterdam verruilde voor een avontuur in Maassluis, die de bezoekers op gelijke hoogte bracht. In de blessuretijd van de eerste helft maakte hij zelfs zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, waardoor er uiteindelijk met een Maassluise voorsprong werd gerust.

In de tweede helft verschenen er een aantal nieuwe namen op het speelveld. Onder andere Redouan Omar Ouali kwam bij de tricolores in de ploeg. in de 65e minuut wist hij, na een knappe actie van Dean van Ooijen, keihard binnen te werken. En zo stond er een 1-3 tussenstand op scorebord. Noordwijk probeerde in de resterende minuten nog langszij te komen, maar verder dan een doelpunt in de slotfase kwamen de gastheren niet. Daardoor eindigde het duel in 2-3.

Foto: Yannick Verhoeven

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl