Excelsior ongelukkig onderuit bij FC Groningen

GRONINGEN – Excelsior is er ook in het eerste duel na het vertrek van Adrie Poldervaart niet in geslaagd om broodnodige punten binnen te harken. Interim trainer Hoekstra zag dat zijn ploeg zeker niet de mindere was tegen FC Groningen, maar uiteindelijk wel verloor met miniem verschil: 1-0.

De eerste helft was van beide ploegen niet om over naar huis te schrijven. Er werd weinig gecreëerd en er ging nogal wat fout. In de tweede helft zette Excelsior dit recht met beter voetbal en creëerde de geplaagde ploeg een flink aantal kansen. FC Groningen wist soms met meer geluk dan wijsheid de bal weg te werken uit eigen strafschopgebied. Uit de eerste echte kans voor de thuisploeg was het wel raak. Oud-Spartaan Paul Gladon schoot uit de draai fraai raak. Vanaf dat moment was Excelsior de draad iets meer kwijt en moest de ploeg toezien hoe Groningen het duel beheerst uitspeelde.

Door de nederlaag zakt Excelsior naar een plaats in de gevarenzone. De ploeg zal in de komende duels nog een aantal punten moeten halen om zich veilig te spelen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Leon van Voorst

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl