Waterwegderby prooi voor VFC (za), Netten weer belangrijk

VLAARDINGEN – VFC zaterdag heeft vanavond een zakelijke overwinning geboekt op Hermes DVS. De Vlaardingers waren thuis met 4-2 te sterk voor de Schiedamse ‘buurman’.

De bal lag al na negen minuten in het net. Sven Groeneveld gaf uit een corner goed voor op spits Nino Netten, die al vroeg de 1-0 op het scorebord zette. Een Schiedamse reactie liet echter niet lang op zich wachten. Vier minuten later maakte Koen Pijpers de gelijkmaker. Het spel golfde op en neer en de Vlaardingse vierdeklasser kwam tien minuten later opnieuw op voorsprong. Joep Pranger sneed vanaf de linkerkant goed naar binnen en zette voor op topscorer Netten. Voor het was het een koud kunstje om zijn tweede doelpunt van de avond tegen de touwen te koppen, 2-1.

Na een uur spelen kwamen de Vlaardingers op 3-1. Pranger stak Silvano Kouwenberg weg. Hij bleef koel en maakte de 3-1. Tien minuten voor tijd kwam de spanning terug in de wedstrijd. Brian Plooij wist te scoren voor de Schiedammers, maar een paar seconden voor tijd maakte invaller Aaron de Bruin er 4-2 van vanaf de strafschopstip.

Victoria’04 kwam in dezelfde afdeling ook goed voor de dag. De ploeg van Rob Storm won met 1-3 (0-2) van LMO. Naily Girigorie (2x) en Glenn de Visser maakten de goals.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl