Excelsior verliest nipt van koploper

EINDHOVEN – Excelsior heeft woensdagavond nipt verloren van koploper PSV. De Rotterdammers kwamen al vrij snel achter, probeerden zich daarna kranig te weren, maar wisten uiteindelijk geen gelijkmaker meer te forceren: 1-0.

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor de bezoekers uit Rotterdam. Mike van Duinen raakte in de openingsfase van het duel al de paal met een van richting veranderd schot en ook Messaoud kwam een aantal keer dreigend voor Zoet. Helaas voor de Kralingers was de eerste kans van PSV wel raak. Luuk de Jong bediende Hirving Lozano met een prima hakbal, waarna de Mexicaan vrij binnen kon schieten. In het restant van de eerste helft was Excelsior ietwat van slag, waardoor PSV een aantal maal bijna de score kon verdubbelen.

De tweede helft was van een stuk lager niveau dan de eerste. PSV vond het wel best en probeerde het duel uit te voetbalde, waar Excelsior loerde op een kans op de gelijkmaker. Een echt grote kans leverde dit echter niet op voor de ploeg van Van Der Gaag, waardoor de Kralingers tegen een kleine nederlaag aanliepen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl