FC Skillz doet zichzelf tekort tegen OVV

Op het zonovergoten sportpark in Oostvoorne trof Haagse nieuwkomer FC Skillz de gelijknamige vereniging OVV voor haar eerste bekerwedstrijd. Dit was tevens ook het debuut van de trainer van FC Skillz, Oussama Bekkaoui in het seniorenvoetbal. Na een jaar lang geen officiële voetbalwedstrijden gespeeld te hebben, hunkerde eenieder toch echt naar het ‘spelletje’ waar het om de punten gaat. De gezelligheid met muziek uit de kantine van OVV zorgde dan ook voor de nodige sfeer, die we allemaal zo gemist hebben.
FC Skillz schoot uit de startblokken en zette meteen in op de aanval om daarmee de toon voor de wedstrijd te zetten. In de 4e minuut werd de aanvoerder van FC Skillz, Samir El Moussaoui dan ook weggestoken vanuit het middenveld. De ervaren kracht bleef rustig voor de doelman van OVV en ronde beheerst af en zorgde daarmee voor de 0-1. OVV had aanvankelijk moeite met het vlotte combinatiespel van de Hagenezen en hield te nauwer nood stand voor de Haagse storm.
Naarmate het 1e bedrijf vorderde herstelde OVV zich en koos ervoor om diepte te zoeken achter de Haagse verdedigen met veel ballen op de vlugge Bob Baandert. Rond de 32e minuut kreeg OVV een vrije trap op de rand van de 16 meter. Deze werd bekroond met de 1-1 door Patrick Schrage, die bal in de rechteronderhoek krulde met zijn linkerbeen.
Na de thee bracht FC Skillz wat frisse benen in het veld in de vorm van Ferrani Florencia. De Hagenezen waren ook in het 2e bedrijf erg dominant te noemen. Legio kansen waren er dan ook voor de Haagse nieuwkomer maar de club, die haar thuiswedstrijden op Sportpark Zonneveld speelt, vergat zich dan ook ruimschoots te belonen.
OVV kwam er met enkele counter aanval nog spaarzaam uit, maar veel had doelman Giovanni Spaan dan ook niet te doen over de gehele wedstrijd. Gezien het veldspel en de kansen voor FC Skillz is het gelijkspel, wat het uiteindelijk ook bleef, teleurstellend te noemen. Te meer omdat zij zichzelf hiermee te kort doen.

Bron: FC Skillz


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl