Feyenoord komt goed weg met punt tegen FC Utrecht

ROTTERDAM – Nog Altijd is Feyenoord ongeslagen in de Eredivisie onder Dick Advocaat. De Rotterdammers hadden het zondagmiddag in de Kuip echter knap lastig met FC Utrecht, dat eigenlijk meer verdiende. Toch sleepte Feyenoord een gelijkspel uit de strijd: 1-1.

FC Utrecht begon sterk aan het duel en creëerde in de openingsfase de beste kansen. Marsman hield Feyenoord al na drie minuten op de been bij een gevaarlijke doelpoging van Sander van der Streek. Vervolgens was oud-Spartaan Mimoun Mahi een aantal malen gevaarlijk, maar hij had zijn vizier meerdere malen niet op scherp staan. De grootste Feyenoord kans in het eerste bedrijf kwam van Utrechter Mark van der Maarel, die onhandig op de eigen paal schoot.

Ook in de tweede helt wist FC Utrecht de betere kansen bijeen te voetballen. Uit een corner kwamen de bezoekers dan ook op een verdiende voorsprong. Dit keer trof Mark van der Maarel wel doel. Na het doelpunt golfde het spel even op en neer en leek Feyenoord wakker geworden. Vanuit een mooie aanval kon Geertruida zo de 1-1 binnenwerken. De Rotterdamse storm ging echter snel weer liggen en ook in de slotfase kreeg FC Utrecht grote kansen. Marsman hield Feyenoord echter ook hier op de been. Zo hebben de Rotterdammers dit seizoen nog steeds niet verloren in de Eredivisie, maar loopt de ploeg toch averij op in de titelstrijd.

Foto: Yannick verhoeven


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl