Sparta houdt net niet lang genoeg stand tegen PSV

EINDHOVEN – Sparta Rotterdam heeft het PSV zondagavond lang lastig weten te maken. Door compact te verdedigen wisten de Rotterdammers PSV lang van kansen af te houden. Een ongelukkige strafschop gooide uiteindelijk toch roet in het Rotterdamse eten: 1-0.

In de eerste helft werd duidelijk dat Sparta naar Eindhoven was gekomen voor een punt. De Rotterdammers verdedigden zeer compact en zorgden daardoor dat PSV in de eerste helt eigenlijk geen moment gevaarlijk werd. Eigenlijk kreeg Thy de enige grote kans, maar voor leeg doel tikte hij de bal met zijn standbeen weg, waardoor zijn inzet naast ging. Verer gebeurde er in de eerste helft weinig.

In de tweede helt was PSV iets beter, maar creëerde het ook weinig. Bovendien wist Okoye Sparta op een aantal moeilijke momenten goed op de been te houden met mooie reddingen. Bij een scrimmage in het strafschopgebied kreeg PSV een ietwat gelukkige straschop. Okoye hield ook deze bal er knap uit, maar in de rebound maakte Malen toch zijn fout goed. Sparta probeerde daarna in een offensief nog om toch een punt over te houden aan het duel, maar ondanks een grote kans van Gravenberch lukte dit uiteindelijk niet.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl