Feyenoord verslaat Vitesse in inspiratieloos duel

ROTTERDAM – Feyenoord heeft zaterdagavond in de Kuip geen steken laten vallen en afgerekend met Vitesse. De bezoekers uit Arnhem werden verslagen met het minimale verschil van 1-0. Beide ploegen speelden echter een vrij inspiratieloze wedstrijd.

Feyenoord begon goed aan de eerste helft. De thuisploeg probeerde vroeg druk te zetten en had de wedstrijd onder controle, wat al vroeg tot de openingstreffer. Amrabat stoomde op vanaf het middenveld, kreeg de bal terug uit een eentweetje en legde de bal panklaar voor Jörgensen, die makkelijk af kon ronden. Na het doelpunt glipte het initiatief langzaam uit de Rotterdamse handen en werd Vitesse sterker, wat uiteindelijk niet leidde tot grote kansen.

In de tweede helft gebeurde weinig. Feyenoord toonde weinig aanvalslust en kwam niet verder dan een aantal kansen voor onder andere Jörgensen en Larsson. De thuisploeg liet de bal ook veel aan Vitesse, maar de bezoekers deden weinig met het balbezit. Gescoord werd er daarom niet meer in de tweede helft, waardoor het duel eindigde in 1-0.

Feyenoord stijgt door de overwinning naar een vijfde plek in de Eredivisie, met 25 vergaarde punten.

Foto: Yannick Verhoeven


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Leon van Voorst

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie