Gelijkspel voor VFC (za)

ROTTERDAM – VFC heeft een punt overgehouden aan de ontmoeting met FC Maense. Op bezoek in Rotterdam werd er met 3-3 gelijkgespeeld. 

De ploeg van oefenmeester Bas van Loenen begon goed aan het duel, en kwam al vrij vroeg op voorsprong. Het was Sven Groeneveld die de score in Vlaardings voordeel opende. Scheidsrechter Lingen speelde een grote rol in het duel. De leidsman zag een buitenspel situatie over het hoofd en kende een onterechte vrije trap toe aan de thuisclub. Maense bedankte hartelijk en ging er met de voorsprong vandoor. Zo stond het 2-1. Nog voor rust werd het 3-1.

Ook in het tweede gedeelte van het duel in de vierde klasse F was VFC de betere partij. Nino Netten bracht al snel na rust de spanning terug in de wedstrijd: 3-2. Daarna kreeg diezelfde Netten de kans om de Vlaardingers vanaf elf meter op gelijke hoogte te schieten. De aanvaller faalde echter.  Later in de tweede helft was het wel Netten die gelijk wist te maken. Ondanks een aantal mogelijkheden werd het geen 3-4 in Rotterdam.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een antwoord