Finaledag VoetbalRijnmond Cup bij Slikkerveer

De finaledag van de VoetbalRijnmond Cup zal komend seizoen plaatsvinden bij sv Slikkerveer in Ridderkerk. Op het schitterende complex in Ridderkerk worden op 16 juni de finales van het grootste regionale toernooi van Nederland georganiseerd. Op het complex, liggen o.a. twee kunstgrasvelden. Die velden zijn aan de kantinezijde voorzien van een tribune en het complex voldoet daarnaast aan alle voorwaarden die de organisatie voor ogen heeft.

De finales van de VoetbalRijnmond Cup zullen elk jaar bij een andere vereniging worden gehouden. “Dat is een keuze die de commissie vanaf het begin heeft gemaakt,” stelt organisatielid Michel Feenstra. “De finales van de VoetbalRijnmond Cup moeten elk jaar aan een andere vereniging worden gegund. Slikkerveer is daarmee de opvolger van Barendrecht, sv Charlois, Brielle en Smitshoek, die de eerdere finaledagen organiseerden. Eerdere edities, waren een compleet voetbalfeest. Op 16 juni hopen wij wederom op een groot aantal spectaculaire finales.”

Slikkerveer is blij de finale naar Ridderkerk te halen. Uiteraard hopen wij op een mooie finaledag op ons complex met veel verschillende winnaars. Wij als Slikkerveer gaan in ieder geval de finalisten zo goed mogelijk ontvangen en ze een mooie dag bieden. We hopen dat het een prachtige voetbaldag wordt op ons complex.” stelt Ruud Naaijkens. “Onze vereniging groeit de laatste jaren flink door, zowel op prestatief als recreatief niveau. Met de komst van een dergelijke finaledag willen wij ons ook naar de buitenwereld presenteren.”

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl