Gehavend Jong Sparta hard onderuit bij koploper Katwijk

KATWIJK – Jong Sparta speelde zaterdagmiddag een topper in de Jack’s League tegen Katwijk. Bij winst konden de jonge Rotterdammers de koppositie veroveren. Hierbij miste de ploeg van Geert-Arend Roorda echter een aantal belangrijke spelers die zijn overgeheveld naar de A-selectie voor het duel tegen PSV van zondagavond. Het gemis van deze spelers deed zich voelen: Jong Sparta ging met 5-0 hard onderuit.

Jong Sparta kon in Katwijk al vroeg op voorsprong komen, maar Madi miste de kans op de voorsprong. In de tegenaanval liet Katwijk zien dat het een moeilijke middag ging worden. De eerste uitbraak was namelijk meteen raak en in het restant van de eerste helft bleef de ploeg uit de badplaats bijzonder effectief. Vier kansen leverden namelijk vier doeplunten op waardoor Jong Sparta met een onoverbrugbare achterstand de kleedkamers moest opzoeken.

In de tweede helft gebeurde een stuk minder. Katwijk was al voldoende uitgelopen en Jong Sparta was niet bij machten om nog voor een resultaat te gaan. Het slotakkoord was alsnog voor de thuisploeg, waardoor de eindstand uiteindelijk 5-0 was.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl