Gelijkspel Dames HC Schiedam tegen Gooische

Schiedam – De dames van Schiedam hebben aan alle titel aspiraties van Gooische een einde gemaakt. Schiedam daarentegen heeft plaats acht weer in het vizier.

Schiedam, dat door dit gelijkspel alweer vier wedstrijden niet verloren heeft, kwam snel op voorsprong door Sarah Oosterom. In een wedstrijd die op en neer ging werd er voor rust niet meer gescoord. Ook in de tweede helft was de wedstrijd zeker het aanzien waard. Schiedam kreeg meerdere kansen om de score te vergroten, echter was het ongelukkig in de afronding. Gooische vocht zich terug en kwam na een uur spelen op gelijke hoogte. Ondanks enkele mogelijkheden aan beide zijde werd er niet meer gescoord.

Goalie Anouk van Collenburg vond het een zwaarbevochten wedstrijd. ,,Toch vind ik dat we verdiend een puntje binnengesleept hebben. Wedstrijden als deze zijn altijd spannender en maken het juist leuk als je dan toch gelijk weet te spelen. In de eerste helft hebben we veel kansen gehad en hadden we eigenlijk de winst naar ons toe moeten trekken, waar Gooische in de 2e helft alles op alles speelde. Al met al hebben we het super goed gedaan en blijven we vooruit kijken om nog een plekje te klimmen”, sloot Van Collenburg strijdbaar af.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com