Heren Pollux verslaan Barendrecht

Vlaardingen – De heren van Pollux hebben een goede slag geslagen. Door een 3-1 overwinning op Barendrecht zijn de Vlaardingers nagenoeg zeker van lijfsbehoud in de eerste klasse.

Anton Mansoer wist Pollux al snel op een voorsprong te zetten. Pollux wat na deze openingsfase moeite had met Barendrecht incasseerde de 1-1 watterend de ruststand was. In de tweede helft was Pollux feller en kwam het wederom snel op voorsprong. Nick Belgracer wist te scoren vanuit een strafcorner. Enkele minuten later was het Anton Mansoer, die met zijn tweede de spanning uit de wedstrijd haalde.

Coach Thijs Rijnberg sprak van een Belangrijke overwinning voor Pollux om een stap te maken naar de middenmoot. ,,We begonnen sterk waarin wij ook nog op voorsprong komen. Daarna hebben we moeite met het fysieke spel van Barendrecht. We laten bij fases het kaas van ons brood eten. In de rust heb ik er op gehamerd dat we meer strijd moeten leveren. Dit werd goed opgepakt. We stopten meer energie erin met als resultaat meer kansen en doelpunten”, aldus een contente Rijnberg

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com