Gokhan Cayir (Excelsior’20): “Schiedams kampioen worden zou ultieme bekroning zijn op mooie Excelsior’20 tijd”

Schiedam – Aanstaand weekend staat op 22 juni op het terrein van Excelsior’20 het Schiedams kampioenschap voor standaard teams weer op het programma. Tijdens alweer de vijfde editie zullen de vlaggenschepen van PPSC, Excelsior’20, SVV (za), Hermes DVS, Kethel Spaland (za), HBSS en Kethel Spaland (zo) strijden om de eer van de jeneverstad.
Voor Excelsior’20 trainer Gokhan Cayir is dit zijn laatste kunstje als hoofdtrainer van de Thurledebewoners. “Schiedams kampioen worden met deze ploeg zou de ultieme bekroning zijn op een mooie Excelsior’20 tijd” stelt de 40-jarige Schiedammer.

“We zijn er helemaal klaar voor om met een nagenoeg fitte en complete selectie vol te gaan voor de Schiedamse titel.” kijkt Cayir alvast vooruit naar aankomend weekend.
Excelsior’20 strijdt in poule B, samen met HBSS en Kethel Spaland (zo) om de eerste 2 plaatsen. “Een grote uitdaging maar we moeten bij de eerste twee plaatsen kunnen eindigen in de poule. Daarna kan er in de halve finales van alles gebeuren. Het is en blijft toernooi voetbal.”
Dat het Schiedams kampioenschap juist dit jaar is neergestreken bij “zijn” Excelsior’20 op Thurlede vindt de oefenmeester, die na 4 jaar, afscheid neemt als hoofdverantwoordelijke, geweldig. “Wij zijn echt fan van het kampioenschap,” stelt hij. “Het is geweldig dat het kampioenschap, na 4 jaar, bij ons is neergestreken. En het is mooi om te zien dat alle Schiedamse clubs weer van de partij zijn. Buiten het sportieve aspect is het ook altijd weer een grote Schiedamse voetbal reünie waar je oude bekende tegenkomt die je normaal niet zo vaak ziet.”

Over zijn toekomst is Cayir helder. “Ik kijk met een zeer trots gevoel terug op mijn vier jaar als hoofdtrainer bij “mijn” cluppie. Ik denk dat we er als groep in zijn geslaagd om met veel eigen jongens het niveau van tweede klasser te hebben gehandhaaft. Ik kan met een goed gevoel door de voordeur naar buiten en ga het komende jaar genieten van een mooi jubileum jaar bij Excelsior’20. En hopelijk prijkt de “Duocar cup” van het Schiedams kampioenschap dan ook in de kantine hahah.”

Programma Schiedams kampioenschap 22 juni 2019:


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl