Toon Wolters (HBSS): “Vanuit de luwte hopen op een stunt tijdens Schiedams kampioenschap”

Schiedam – Aanstaand weekend staat op 22 juni op het terrein van Excelsior’20 het Schiedams kampioenschap voor standaard teams weer op het programma. Tijdens alweer de vijfde editie zullen de vlaggenschepen van PPSC, Excelsior’20, SVV (za), Hermes DVS, Kethel Spaland (za), HBSS en Kethel Spaland (zo) strijden om de eer van de jeneverstad.
Voor oefenmeester Toon Wolters, die met de zondag voetballers van SVV al 3 maal beslag wist te leggen op de “DUOCAR CUP” wordt daarmee met HBSS een punt gezet achter een seizoen met pieken en dalen. “Vanuit de luwte hopen wij op een stunt” kijkt de Schiedammer vooruit.

HBSS speelt in poule B, samen met Kethel Spaland (zo) en Excelsior’20 om de eerste twee plekken in de poule. “Wij hebben een heel zwaar seizoen gehad en voelen absoluut geen druk,” steekt de oefenmeester van wal. “Laat ik duidelijk zijn we gaan er vol voor en een prijs is een prijs maar wat deze ploeg de afgelopen weken heeft laten zien is ongelofelijk. We hebben op ons tandvlees een geweldige prestatie geleverd door vanuit een ogenschijnlijke uitzichtloze situatie via de nacompetitie handhaving te bewerkstelligen en ons veilig te spelen.
Waar de oefenmeester de afgelopen edities met SVV (zo) wel een favorietenrol bekleedde denkt Wolters dat dat deze editie niet het geval is. “Als je realistisch bent zijn Excelsior’20 en Kethel Spaland (za) gezien het niveau waarop ze gespeeld hebben dit seizoen de te kloppen ploegen. Wij voelen met HBSS geen druk en gaan heel ontspannen genieten van een mooie voetbaldag. Laat ons maar het Denemarken zijn van het EK 1992, haha”

Programma Schiedams kampioenschap 22 juni 2019:Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl