Handbal: Dames Sima Sport Ventura winnen voor Marcia Keizer

Schiedam – “Wel winnen he” dat waren de woorden van Ventura Speelster Marcia Keizer naar haar teamgenoten toen ze per brancard naar de klaarstaande ambulance werd vervoerd. De middenopbouw kwam een half uur daarvoor ongelukkig ten val waardoor haar knieschijf uit de kom schoot. Met de nodige vakkundigheid werd het stuk bot door de ambulancebroeder weer op z’n plaats gezet waarna de speelster onder luid  applaus van het publiek, medespeelsters en tegenstanders de sporthal van Willem Alexander verliet.

Nadat het spel in totaal drie kwartier had stilgelegen besloten de ploegen toch weer op het veld te stappen om de tweestrijd af te maken. De teamgenoten van Keizer namen de woorden van de onfortuinlijke speelster ten harte en maakte met prima spel gehakt van United Breda. Na een 16-11 ruststand bleef de teller uiteindelijk steken op 31-20 voor de Loch/van Der Schans formatie.

 

Oefenmeester Rafael Loch keek met een trots gevoel terug naar de prestatie van zijn ploeg. “Wij schrokken ons natuurlijk rot en het voorval van Marcia hakte er natuurlijk in maar zowel de tegenstander als de scheidsrechter wilde de wedstrijd uitspelen waardoor we genoodzaakt waren weer het veld op te gaan. Ik ben dan ook zeer trots op mijn ploeg dat ze onder deze omstandigheden toch zo’n goede prestatie hebben neergezet. Nu gauw kijken hoe het met Marcia gaat want dat is vanavond het belangrijkste.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl