HBSS maakt korte metten met Excelsior R’dam

Schiedam – Na een wisselvallige voorbereiding stond nu de eerste officiële test op het programma. HBSS ontving thuis Excelsior R’dam en ging zeer voortvarend van start. Binnen één halve minuut was het Mitchell Spork , overgekomen uit de jeugd van Capelle , die de Rotterdamse goalie passeerde. Niet heel veel later was het Robbin van Dalen die goed doorzette en de door de doelman losgelaten bal ontfutselde tegen het net werkte.
Zo voortvarend als het begon, zo loom werd het nadien en de hitte speelde beiden ploegen zichtbaar parten. Na een drinkpauze in de eerste helft werd er ook niet meer gescoord en de rust werd ingegaan met een voorzichtige 2-0 voorsprong.
De tweede helft liet de ploeg van Toon Wolters op momenten zien dat er serieuze plannen zijn dit jaar. Met goed voetbal dat , het moet gezegd , ook makkelijk toegestaan werd door de opponent uit Kralingen, liep HBSS uit naar een ruime winst van uiteindelijk 6-0. Na doelpunten van Gento Brökling, Junior Albertus en Robbin van Dalen was het kort voor tijd Mitchell Spork die het slotakkoord voor zijn rekening nam en een messcherpe voorzet van Albertus snoeihard tegen de touwen joeg. HBSS wint overtuigend en hoewel er nog kansen zat onbenut gelaten werden waarmee een nog hogere uitslag zeker tot de mogelijkheden behoorde, geeft dit resultaat hoop voor een rooskleurig seizoen dat de voltallige selectie van de club ook zeker in gedachten heeft.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl