HBSS verzet de bakens tegen DVO’32 (+Video)

Met de valse start van vorige week in de benen heeft HBSS in de volgende waterweg derby de bakens stevig weten te verzetten . Met behoorlijk machtsvertoon werd DVO’32 op eigen veld terug gedrukt en toonde de ploeg uit Schiedam bij tijd en wijle zijn klasse. Toch was er een moment van onachtzaamheid dat de eerste , Vlaardingse , goal op het bord zette. Tegen de verhoudingen in nam de Hoogwerf equipe na een half uur spelen brutaal de leiding. Kort voor rust pas kon HBSS daar iets tegenover stellen en vanaf 11 meter trof specialist Klepke de netten. Met 1-1 werd de thee opgezocht. In de tweede helft was het eigenlijk alleen Schiedam

dat de wedstrijd bepaalde . Good old Dickie Tijdeman en Marruchen Zimmerman , bij elkander bijna 80 jaar oud ! , waren een plaag voor de defensie van de Marathonweg. De aanvoer vanuit het in de tweede helft gedreven spelende middenveld van HBSS was voor de beiden routiniers uitstekend en kans op kans werd gecreëerd . Doelpunten van Browne , Zimmerman en Saglam zorgden voor een ruime voorsprong alvorens invaller Huijer iets terug kon doen namens DVO’32. Net voor het eindsignaal van de als vanouds leidende van Ekelenburg , werd Zimmerman getorpedeerd door een DVO’32 verdediger wat deze zijn tweede gele kaart opleverde waar wellicht direct rood op zijn plaats had geweest. Daar de overtreding binnen de beruchte lijnen plaatshad kon Klepke aanleggen voor zijn tweede buitenekansje deze middag. Ook nu werd de bal onberispelijk ingeschoten (video) en daarmee kwam de eindstand in het voordeel van HBSS op 2-5. 

Eindelijk was er een glimp te zien van de zelf benoemde titel kandidaat en kon met een brede glimlach huiswaarts worden gegaan. In vol vertrouwen dat deze lijn voortgezet zal gaan worden in de thuis wedstrijd volgende week tegen SC Botlek uit Spijkenisse.


Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl