HC Schiedam Dames 1 en Heren 1 staan open voor versterking voor seizoen 2020-2021

 

Dames 1

Volgend seizoen komt D1 voor het derde jaar uit in de Landelijke overgangsklasse. Het team heeft de ambitie om de komende jaren een stabiele middenmoter te worden met pieken naar boven.
Het team bestaat uit enthousiaste en leergierige speelsters die bereid zijn om hard voor elkaar te werken met daarbij gezelligheid en plezier niet uit het oog verliezend. De leeftijd varieert van 19 t/m 27 jaar en er zit nog veel groei in het team.

Heren 1

Volgend seizoen zal H1 wederom in de eerste klasse uitkomen. Het team is afgelopen seizoen 19/20 in de top ‘geëindigd’ en heeft de ambitie om de overgangsklasse te behalen.
Heren 1 is een mooie mix van jonge talenten en geslepen, ervaren spelers. Ook in dit team staat presteren, hard werken en plezier hebben met elkaar hoog in het vaandel.

HC Schiedam
HC Schiedam is een club die inmiddels 4 jaar bestaat met een prachtig nieuw complex met 6 velden, waarvan maar liefst 4 watervelden. Park Harga ligt in de oksel van de A4 en de A20 en is zeer goed per auto of OV te bereiken: tram, bus en metrostation Nieuwland liggen op loopafstand van de club.

Interesse?
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk je dat je een waardevolle versterking kan zijn voor één van deze teams, of heb je nog vragen? Neem dan contact op met:

– voor Dames 1: Manager Peet Maat; app of bel 06-23546402, of mail peetmaat@me.com;
– voor de Heren 1: Trainer/coach Bart Jan van Collenburg, app of bel 06-14434182, of mail bjvc@me.com.

Met de huidige Covid-19 situatie is het lastig om aan te geven wanneer er open trainingen georganiseerd zullen worden maar wij komen wel alvast graag in contact met je!

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com