HC Schiedam gaat samenwerken met Hockey Association Malta

Schiedam – Met groot enthousiasme kondigt HC Schiedam een meerjarige samenwerking aan met de hockeybond van Malta (HAM). HC Schiedam gaat de nationale bond van Malta adviseren en assisteren op organisatie- en hockeytechnisch gebied en is daarvoor een Twinning project gestart onder leiding van de European Hockey Federation (EHF) en de KNHB. In dit project zullen diverse vrijwilligers van HC Schiedam kennis maken met de HAM om te samen vastgestelde doelen te behalen.

Afgelopen dinsdag is het eerste overleg (videoconferentie) geweest waarbij 3 leden van de HAM een eerste ontmoeting hebben gehad met HC Schiedam. Namens HC Schiedam waren Paolo (Voorzitter Tophockey) en Theo (Bestuurslid Hockeyzaken) aanwezig en zijn de eerste plannen gemaakt voor een mooie samenwerking. Samen met HC Schiedam gaat de HAM proberen het aantal leden significant te laten groeien en ook het nationale niveau omhoog te brengen. Aangezien de huidige tijd vraagt om aanpassingen zullen fysieke ontmoetingen nog even uitblijven maar uiteindelijk is ook het doel om bij elkaar op bezoek te gaan.

Voor HC Schiedam ligt hier weer een mooie nieuwe stap om als vereniging haar steentje bij te dragen aan een groeiende hockeywereld en haar maatschappelijk belang te tonen. Los van de hulp die HC Schiedam aan Malta gaat leveren liggen er uiteraard ook mooie kansen voor o.a. teams uit Schiedam om te kijken naar uitwisselingsmogelijkheden.

Als HC Schiedam kijken we uit naar een mooi project en hopen wij met elkaar over ongeveer 1,5 jaar mooie doelen bereikt te hebben. Wij bedanken de HAM voor de keuze van HC Schiedam als partner en de KNHB en EHF voor de ondersteuning van dit project. Gedurende het project zullen wij vaker updates delen met jullie!

—-

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com