Heren HC Schiedam ten onder tegen koploper

 

Schiedam – De heren van HC Schiedam hebben vanmiddag hun krachten kunnen meten tegenover koploper Berkel Rodenrijs. De gasten waren ietwat gelukkig en konden met een 1-3 overwinning huiswaarts.

Foto: Tanja Margan

In de eerste helft had Pepijn van Rooij de Schiedammers nog op voorsprong gebracht. In de tweede helft waar de gasten terecht op gelijke hoogte kwamen, werd het daarna geholpen door enkele scheidsrechterlijke beslissingen. Zo werden er wat gele kaarten uitgedeeld en kreeg Schiedam enkele dubieuze corners tegen. In die rommelige fase liepen de gasten uit naar 1-3, daar waar Schiedam vandaag een punt verdiend had.

Coach Bart Jan van Collenburg vond ook dat Berkel Rodenrijs vandaag geholpen werd door fortuinlijke beslissingen. ,, De scheidsrechters hadden vandaag een grote invloed en daarom werd het een rommelige wedstrijd. Dat die 1-1 valt was gewoon terecht, maar daarna komen de goals voort uit overtredingen vooraf waar niet voor gefloten werd. Toch vind ik ook dat wij in situaties terecht komen waar de scheidsrechter ze kan geven en dat is een leermoment voor ons. Daarnaast  komen we te makkelijk in ondertal. We waren dus een beetje ongelukkig vandaag, maar zij zijn absoluut het sterkste team van de competitie.  Toch hadden we vandaag een goed strijdplan en was het voor 80 á 90% een gelijkwaardige pot. Dat we goed bezig zijn zag je ook aan de enorme ontlading bij Berkel Rodenrijs na de overwinning, dat geeft ook aan dat we goed bezig zijn. Ik ben dus hartstikke tevreden over hoe we gespeeld hebben en het is alleen jammer dat we onszelf niet beloond hebben, maar het trotse overheerst”.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com