Heren Pollux boeken eerste overwinning

Barendrecht – De heren van Pollux hebben hun eerste overwinning van het seizoen gepakt. In een uitwedstrijd tegen Barendrecht won het overtuigend 0-3. Door deze zege stijgen de heren naar de 10de plaats op de ranglijst.

,,Een mooie eerste overwinning van het seizoen” opende coach Thijs Rijnberg. ,,Ondanks een lastige week waarin we te kampen hadden met een griepgolf en blessures. We misten aanvoerder Perry van Stek (hamstring), Derk Hortensius (gebit), Nigel Dekkers (studie) en Pepijn Rust (studie). Koen Helderop uit JA1 maakte daarom zijn debuut”

,,In begin van de eerste helft kwamen we iets onder druk, maar werd het gelukkig niet echt gevaarlijk. We wisten ook snel een strafcorner te creëren, die direct ingepushd wordt door Nick Belgraver. Hierna kregen wij controle over de wedstrijd en zijn wij de bovenliggende partij gebleven. Vlak voor rust wordt het dan ook terecht 0-2”.

.,Na de rust ging Barendrecht alles of niets spelen. Met lijf en leden verdedigen wij de voorsprong en komen er een aantal keer gevaarlijk uit. We krijgen genoeg kansen op de 0-3 en uiteindelijk valt die 7 minuten voor tijd. Een mooie teamprestatie waarin hard heeft gewerkt voor de overwinning”, vatte Rijnberg de wedstrijd samen.

Scoreverloop:

0-1 Nick Belgraver (s.c., 8e minuut)

0-2 Nick Belgraver (s.c., 33e minuut)

0-3 Micah Hinsenveld (s.c., 63e minuut)

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com