Heren HC Schiedam verslaan concurrent

 

Zwijndrecht – De heren van Schiedam hebben vanmiddag uitstekende zaken gedaan. In Zwijndrecht werd een klinkende overwinning geboekt tegen Derby 1-4.

Een zeer sterk Schiedam overklaste Derby in de eerste helft volledig. Door treffers van Diederik Simpere de Madai, Sebastiaan Buisman en David Villerius stond Schiedam halverwege al riant met 0-3 voor.  Na de thee vergrootte Jan Mentink de score alvorens de thuisploeg iets terug deed, maar verder dan deze eretreffer kwam Derby niet tegen een overheersend Schiedam.

“Dit is wel een lekkere overwinning”, sprak coach Bart Jan van Collenburg. “De eerste helft speelden we goed met daarin drie goede goals. Na rust speelden we degelijk en wisten we het achterin dicht te houden. We zetten nu de goede reeks voort, die we vanaf de herfst al gestart zijn. Met deze overwinning zetten we ook een grote stap op de ranglijst. Ik ben daarom onwijs trots op de groep, want vandaag hebben alle zestien gasten echt de ballen uit hun broek gelopen. Ondanks dat we nu de derde plaats in het vizier hebben, moeten we geconcentreerd blijven spelen ook tegen de ploegen die op papier de mindere zijn”. aldus Van Collenburg, die de resterende wedstrijden als een finale zal benaderen.

Zondag 15 maart zal DES in Schiedam de tegenstander zijn,

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com