Heren HC Schiedam zetten goede reeks voort

 

Schiedam – De heren van Schiedam hebben hun goede reeks voortgezet, daar er vanmiddag op eigen terrein met 2-1 gewonnen werd van DES uit Kaatsheuvel. Met dit resultaat staan een Schiedammers nu op een vierde positie en ligt promotie binnen handbereik.

“Het spel was iets minder vandaag. Dat kan nu eenmaal gebeuren”, openende coach Bart Jan van Collenburg. “DES peelde met heel laag tempo en daar hebben wij wel moeite mee. We weten dat we altijd wel scoren en daarnaast moeten we proberen het achterin dicht te houden”. De Schiedammers kwamen voor rust inderdaad op voorsprong via Neville Tegelaar, maar moest helaas in het begin van de tweede helft de gelijkmaker incasseren. Via Jeroen Ingelse werd alsnog de zege binnengehaald. “Het was een saaie wedstrijd, maar toch vind ik dat we terecht gewonnen hebben. Ook hebben we echt wel stappen gemaakt, door wedstrijden als deze te winnen. Er zit enorm veel vertrouwen en talent in deze groep”, sloot de winnende coach af.

Volgende week spelen de heren in Dordrecht hun eerstvolgende wedstrijd. 29 april staat spelen de heren weer in Schiedam, wanneer DSHC de tegenstander zal zijn.

 

 

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com