Heren Pollux met overwinning winterstop in

Schiedam – De heren van Pollux hebben de laatste competitiewedstrijd van 2018 winnend weten af te sluiten. Op eigen terrein werd Groen-Geel met 3-2 verslagen. Hierdoor stijgen de heren naar een mooie achte plaats op de ranglijst.

Het was een lastige wedstrijd tegen de nummer 12 van de competitie, vond trainer Thijs Rijnberg. ,,We hadden moeite met verdedigende spel en we hielden het veld onvoldoende groot in de 1e helft. Gelukkig maken we 5 minuten voor rust de 1-0. Na rust komen wij de gemaakte afspraken beter na en komen vaker in de cirkel van Groen Geel. Vanuit een mooie snelle omschakeling scoort Perry van Stek de 2-0 na aangeven van Micah Hinsenveld. Helaas maken wij het ons niet makkelijk door 2 doelpunten weg te geven in 2 minuten. Hierdoor ontstaat een rommelige eindfase waarin wij gelukkig de winnende score pakken”, aldus Rijnberg

,,Het was niet mooi, maar gelukkig weten wij ook lastige, lelijke wedstrijden nu te winnen. We sluiten de 1e seizoenshelft af met evenveel punten als heel vorig seizoen. Een mooie basis voor de 2e helft van het seizoen”, sprak Rijnsburg opgetogen, die ook blij was dat het nu winterstop is.

Scoreverloopt:

1-0 Nick Belgraver (s.c., 30e minuut)

2-0 Perry van Stek (48e minuut)

2-1 Groen Geel (49e minuut)

2-2 Groen Geel (50e minuut)

3-2 Nick Belgraver (s.c., 60e minuut)

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com