Hermes DVS heeft jeugdkader compleet

Hermes-D.V.S. heeft het jeugdkader zo goed als helemaal compleet met vele bekende namen binnen de jeugdafdeling. 

Onder-19  selectie(s)
De JO19-1 heeft maar liefst 7 spelers afgeleverd aan de seniorenselectie van onze nieuwe hoofdtrainer Gökhan Cayir. Geweldig om een aantal echte clubjongens, die de gehele jeugdopleiding hebben doorlopen, te kunnen laten doorstromen naar de selectie. Wij wensen Dave Cordemans, Baki Bozkus, Samed Gokus, Emir Kuyucu, Eray Akgakaya, Eddy Gomes Furtado en Olivier Bax  veel geluk en sportief succes toe bij de ‘echte’ mannen. 

Aankomend jaar zal de nieuw samengestelde selectie onder leiding komen van de huidige Onder-17 trainer Martin van de Ree. De nog altijd zeer fanatieke Rotterdammer loopt al enige jaren mee bij onze jeugd en heeft afgelopen jaar een heel goed en fijn seizoen gedraaid met zijn team. Vele spelers zal hij daarvan dan ook komend jaar terugzien in zijn elftal. 

Daarnaast heeft de 25-jarige John Frederik aangegeven deze ploeg ook graag te willen ondersteunen. John is in een eerder stadium al eens jeugdtrainer bij onze mooie club geweest en zal zijn kennis proberen over te dragen op deze oudste groep in de jeugd.
De  JO19-2 zal ook dit jaar een heel gezellig vriendenteam blijven onder leiding van aanvoerder en tevens clubjongen Gabe Stempher. We zijn zeer content met hun afgelopen jaar als vrijwel zelfstandig opererend team en wensen jullie ook komend jaar weer veel succes en vooral veel plezier samen.
 
De meiden van de  MO19-1 zal ook komend jaar onder leiding staan van trainster Mariluz Ramos.  Al enige jaren werkt zij hard met deze meiden om plezier en prestatie zo dicht mogelijk bij elkaar te laten komen en we zijn als club dan ook blij met haar aanblijven.
Onder-17 selectie
   
Een nieuwe groep voor deze zeer ervaren trainer: Peter van de Raaf. Qua leeftijd natuurlijk geen onbekend terrein, want deze ervaren trainer was al eerder vele jaren hoofdtrainer van een Onder-17 groep en komt dan ook over van onze huidige JO19-1.  
Naast Peter staat meestal ook Roy Degrassi. Momenteel zelfs bezig met zijn UEFA C cursus te halen en heeft nog volop ambitie om verder te gaan met onze jeugdopleiding. We zijn dan ook verheugd dat dit dynamische duo ook weer komend jaar een mooie goede groep kunnen begeleiden.
Nieuwkomer in dit duo is een jongeling, namelijk: Stijn de Vries.  Stijn heeft afgelopen jaar onze mini-pupillen (smurfen) begeleid en wilde een stapje verder als trainer. De 21-jarige ex-selectiespeler zal de mooie verbinding zijn tussen de jonge spelersgroep en de technische staf.
Onder-15 selectie
Deze grote groep wordt onder handen genomen door Leon van Schaik. Leon is afgelopen jaar hoofdtrainer geweest van de Onder-13 en heeft bewezen om een grote groep aan trainers en spelers goed te kunnen aansturen en daarnaast oog te houden voor detail.  

Naast hem zullen ook Remco Steijger en Leo Vogelenzang hem assisteren tijdens de trainingen en wedstrijden. Aangezien dit een dusdanig grote groep is, hopen we snel te nog extra trainers voor JO15-2 en JO15-3 te kunnen aantrekken.
Mocht er interesse zijn? Mail dan naar  hoofdjeugdopleiding@hermesdvs.nl

Onder-13 / Onder-12 selectie
Ook bij deze groep zijn wij zeer verheugd met een zeer ervaren, doch nog jonge hoofdtrainer Arse Calame. Hij wordt bijgestaan door de vorige jaar gestarte selectiespeler Luuk Pijpers als assistent trainer.  

Hany Mandour is ondertussen een vaste waarde binnen onze club als jeugdtrainer en blijft dan ook op deze groep staan. Bij deze 3 trainers komen ook nog de jonge enthousiaste en ambitieuze trainers Cas Buckens en Tom Leenderts.
Naar verwachting zullen hier op korte termijn nog een aantal trainers de totale groep komen complementeren.
Onder-11 / Onder-10 selectie
Bij deze groep is Rob Pons al enige jaren onze vaste waarde. Rob zal op de zaterdagen verantwoordelijk worden voor de jongste kinderen binnen deze groep, de Onder-10.

Daarnaast komen trainers Marco van Nijnatten, Jeroen Voogt, Zeljko Petrovic en Ronald den Hollander doorstromen vanuit de Onder-9 en hebben hiermee een mooie groep aan bekende trainers.
Onder-9 / Onder-8 selectie
 
Ook hier vele bekende gezichten voor de kids. Pablo Jannes is onze Argentijnse trainer die vanaf de smurfen al als trainer is betrokken bij de groep kinderen. Hij wordt bijgestaan met nog meer bekende trainers zoals Khalid Haddouch, Abdeljabbar Rida en Bulent Sarae.    

Jonge aanstormende trainers en stagelopers Gianni Valies, Tyler Pragt en jongedame Cheyenne da Cruz Fortes zullen doorgaan met hun leidinggevende skills verder te ontwikkelen bij onze jongste jeugd.
 
Extra hulp voor deze onderste groep is altijd welkom! Indien jullie interesse hebben, stuur dan een mail naar  hoofdjeugdopleiding@hermesdvs.n l .
Smurfen (Onder-7 selectie) 
 
Bekende gezichten zoals Ben LansbergenAdelino Evora en Marijn Maagdenberg zullen bij deze jongste groep gewoon volgend jaar weer te zien zijn. Selectiespeler en nieuwkomer Daniel van der Wal zal de plaats van Stijn gaan overnemen.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl