Hermes DVS overklast Overmaas

Rotterdam – Een Scherp en fel openend Hermes DVS had geen kind aan Overmaas en stond al binnen 20 min op een 0-5 voorsprong. Koen Pijpers, Wilson de Barros, Tom Maarleveld, Wilson de Barros en weer Tom Maarleveld, zorgde voor de Schiedamse treffers dat tevens de ruststand bleek.
Na de thee pakte de Hermes DVS machine door en was het weer Wilson de Barros, die met zijn derde de 1-6 aantekende voordat de thuisploeg via iets terug kon doen. Nadat Overmaas een strafschop miste was het wederom Hermes DVS dat de klok sloeg en tekende Marius Lansbergen (2) en uiteindelijk Wilson de Barros vanaf de strafschopstip voor het slotakkoord tekende. Marius Lansbergen viel 10 minuten voor tijd uit met een blessure waardoor de ploeg van den Ouden met 10 man de wedstrijd afsloot.
“We opende precies zoals ik gevraagd en gehoopt had. Scherp, fel de tegenstander af jagend en bij vlagen geweldig combinatiespel. Na 25 minuten ging de wervelstorm even liggen. Na rust hoop je op een zelfde niveau. Dat werd niet meer gehaald, maar gelukkig kon Hermes DVS de score wel nog verder uitbreiden.” keek een tevreden oefenmeester Richard den Ouden terug.
“Hoewel er nog meer doelpunten in hadden gezeten, kan ik niet meer dan tevreden zijn, vooral over veld spel en scoreverloop de eerste 25 minuten. Als Hermes in staat is dit niveau te blijven halen, dan is het tot veel in staat. Complimenten dus dit keer voor het team. Volgende week dus de wedstrijd tegen het zeer sterkeVFC. Dan moeten we zeker het hoge niveau van vandaag halen.”

In dezelfde afdeling speelde de nummers 1 en 2 van de competitie, VFC (za) en Victoria’04 met 1-1 gelijk en verloren de zaterdagvoetballers van SVV met 6-4 van Rotterdam United.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl