Hockey: Dames HCS en Schaerweijde in evenwicht

Het was eindelijk weer zover. Na gekke Corona maanden die nog steeds niet voorbij zijn, mochten ook de dames van HCS aantreden in de competitiestart. Zij ontvingen Schaerweijde dames 1 in Schiedam, geen onbekende club voor de dames.
Aan het spel in de eerste helft was goed te zien dat het voor beide teams de eerste competitie wedstrijd was. Over en weer werd niet slecht gehockeyd, maar de eerste wedstrijd spanning was voor beiden ploegen terug te zien in het spel.
Zonder het publiek op doelpunten te hebben getrakteerd, gingen de dames de rust in.
De tweede helft werd er beter en stabieler gespeeld, wat leidde tot een 1-0 voorsprong voor Schiedam via een doelpunt van Sarah Oosterom.
Een kleine onoplettendheid van de dames resulteerde echter in een strafcorner voor Schaerweijde die door hen ook benut werd: 1-1.
Een spannende slotfase waarin de dames nog aanzette om te winst binnen te slepen, bleef helaas onbeloond. De eerste wedstrijd is afgesloten met een gelijkspel en dus een puntendeling.
Komende week zullen de dames op donderdag avond een bekerwedstrijd spelen thuis tegen Leonidas. Zondag treden ze aan op en tegen Almere.

Foto: Peet Maat


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl