Homeruns doen SV&HV Schiedam geen pijn

Utrecht – Het was zondag 3 juni in Sportpark Welgelegen te Utrecht een waar slagfestijn. Maar liefst 4x sloeg tegenstander Domstad Dodgers, de kampioen van vorig jaar, de bal over de hekken. Maar gelukkig voor de Schiedammers was er geen enkele keer een honk bezet, zodat de schade beperkt bleef.

En de koploper liet zelf ook de knuppels flink spreken. In de 2einning sloegen Roeland Offermans en Leon Korpel de bal ook over de hekken, maar dan wel met teamgenoten op de honken. Daardoor kwam SV&HV Schiedam al vroeg in de wedstrijd op een 0-5 voorsprong. Daarnaast sloeg de ploeg van coach Gershwin Hernandez ook nog eens 5 doubles.

Het scoreverloop tijdens de wedstrijd was grillig. Na een vroege 0-5 voorsprong kwamen de Utrechtenaren terug via 3-5 op 7-7. Even later werd het zelfs 8-7 voor de thuisploeg, maar SV&HV Schiedam toonde net als vorige week wederom karakter en liep in de resterende innings uit naar 8-11. Deze voorsprong hield de Schiedamse verdediging onder leiding van pitcher Stefan Droog vast.

Door de achtste overwinning van het seizoen staat SV&HV Schiedam nog steeds op de 1e plaats. Maar concurrent Alphians liet ook geen steekje vallen. De club uit Alphen a/d Rijn won ruim van Blue Lions Tilburg en blijft de Schiedammers op de hielen zitten.

Zondag 10 juni ontvangt SV&HV Schiedam het reserveteam van hoofdklasser Storks uit Den Haag. Aanvang 14.30 uur.

Foto: Judith Droog

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com