Honkballers Schiedam ten onder tegen Hawks

Schiedam –

Hawks – Gisteren speelden de honkballers van Schiedam de uitwedstrijd tegen Hawks in Dordrecht. De thuiswedstrijd tegen hen werd nipt gewonnen met 11-10. Helaas konden de Schiedammers de punten dit keer niet meenemen, daar er met 6-2 werd verloren

In een zeer gelijk opgaande en spannend wedstrijd wisten beide slagploegen niet door te drukken. Wat resulteerde in een 2-2 stand aan het eind van de zesde inning.

Starting Pitcher Sven Sauer hield de slagploeg van Hawks 6 innings lang goed onder controle, maar in de 7de inning werd het verzet gebroken door een 2 run homerun van Hawks. In de resterende innings wist Schiedam er niet meer door heen te komen en kreeg het zelfs nog 2 punten tegen. 6-2 winst voor Hawks.

Een spannend pot waarin Hawks uiteindelijk meer hits sloeg en minder fouten maakte. Schiedam kan na een slordige wedstrijd de titel uit het hoofd zetten.

De honkballers van Schiedam spelen volgende week zaterdag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Saints om 13:00. Deze wedstrijd zal in het teken staan van het afscheid van Leon Korpel, Roeland Offermans en Sander Bol die hun laatste thuiswedstrijd voor HB1 spelen.

Beste slagmensen:
2 uit 4 Roeland Offermans
2 uit 4 Job Floris

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com