HVC’10 te kijk gezet tegen promovendus Kagia

HVH – Het rijtje afwezigen bij HVC’10 in de thuiswedstrijd tegen het net gepromoveerde Kagia uit Lisserbroek was weer groter geworden. Naast aanvoerder Michael van den Bos (die nog maar 1 bekerwedstrijd speelde), Dylan Boogaard en de nog steeds afwezige Leroy Smits moest nu ook de sterke doelman Vincent Madern zich afmelden door zijn vorige week opgelopen blessure.

Door: Cees van der Pol

Ook de andere sterkhouder Jorna Reurink nam plaats op de bank naast de trainer Een nare liesblessure hield hem aan d ekant. Zoveel sterhouders missen kan HVC’10 niet. Het werd in de tweede helft volledig overlopen door de snelle counterspelers van Kagia. En binnen no time maakten die van de 0-1 ruststand een 0-3 voorsprong en de teller stopte uiteindelijk bij 2-5. Het was echter een wedstrijd die ook in 4-7 had kunnen eindigen, want paal en lat en beide doelmannen stonden nog meer doelpunten in de weg. Trainer Piet Boon wees na afloop op de manier waarop zijn defensie de goals weggaf, maar heel de ploeg maakte er feitelijk een chaotische wedstrijd van met veel balverlies. De thuisclub speelde Kagia met de gehanteerde tactiek volledig in de kaart en buitenspelers konden zich lekker uitleven in wie er het snelste bij het doel van Van der Spek was. Dat waren de centrale verdedigers van de Hoekse ploeg in ieder geval niet..

De doelpunten va n HVC’ 10 werden gemaakt door Dave Kram (alweer hij) en toen hij de penalty in de laatste minuut wilde nemen, schoof de ingevallen Reurink hem opzij in plaats van bij een hopeloze stand de jonge topscorer zijn vierde van het seizoen te gunnen. Zelf kon hij niet langer dan maximaal twintig minuten spoelen. Het is nog maar vroeg in het seizoen maar je zo te kijk laten zetten door een gepromoveerde ploeg is HVC ’10 onwaardig.

Opstelling HVC’10 : Van der Spek Kay v.d.Bos, Jeffrey v.d Bos, Boon, Van Est (70 Van Ooijen) , Van Anraad Voskamp,(56 |Reurink) Storm, Sluskyy , Bouwhuis. Kram

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl