Invallers helpen Victoria’ 04 (za) aan zege


ROTTERDAM – Een gehavend Victoria’ 04 zaterdag heeft zaterdagmiddag gewonnen van Rotterdam United. Het duel in de vierde klasse E eindigde uiteindelijk in 0-2 (0-0). Bij beide doelpunten waren invallers betrokken.

Trainer Rob Storm moest flink improviseren. De Vlaardingers mistten op bezoek in Rotterdam namelijk nogal wat namen. Na vijftien minuten spelen kregen de bezoekers de kans om al vroeg op voorsprong te komen. Donny van Balen kopte uit een corner rakelings over, zo bleef het 0-0, wat tevens de ruststand was.

In de tweede helft kwamen de bezoekers goed uit de kleedkamer. Invaller Thom van der Vaart zette na een uur spelen goed voor. Jorge Gomez mistte de bal nog, maar Victoria’ 04 kreeg hulp uit onverwachte hoek. Een verdediger van de gastheren was namelijk zo vriendelijk om de bal in eigen doel te werken, 0-1. Een kleine tien minuten later besliste invaller Denzel Asmus de wedstrijd definitief. Na een dieptebal van Calvin Jongejan rondde hij beheerst af, 0-2. Vlak voor tijd had de thuisploeg de mogelijkheid om de eer te redden, maar doelman Cliff Westdijk stond zijn mannetje en hield de nul.

De Vlaardingers staan nu derde in de vierde klasse E. Victoria’ 04 heeft wel twee duels minder gespeeld dan de concurrentie. Volgende week ontvangt het middenmoter De Egelantier Boys.

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl